Vrsta rabe programskega paketa

Naročnik je lahko le fizična oseba. Fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti, spadajo v poslovno rabo.

Najpogostejša izbira. Primerna za vsa podjetja oz. organizacije, ki želijo programski paket namestiti na največ 5 do 10 računalnikov. Za več kot 5 oz. 10 namestitev priporočamo omrežni paket.

V poslovno rabo spadajo vsi poslovni subjekti: organizacije, družbe in tudi fizične osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti (samostojni podjetniki, samostojne podjetnice in zasebniki).

Omogoča preproste namestitve in posodobitve na poljubno število računalnikov z osrednjega mesta. Zaradi preprostejšega upravljanja licenc se priporoča že od 5 licenc dalje, za več kot 10 licenc pa je skoraj nepogrešljivo.

Obvezna izbira za vsa podjetja oz. organizacije, kjer uporabniki nimajo pravice nameščati programov na svoje računalnike.

Licenca je vezana na osebno napravo (računalnik, telefon, tablica …) in brskalnik. Eno licenco lahko hkrati uporabljate v eni napravi in v enem brskalniku. Za dve napravi potrebujete dve licenci, za tri naprave tri licence … Enako velja tudi za sočasno uporabo v več brskalnikih. Za sočasno uporabo v dveh brskalnikih potrebujete dve licenci, v treh brskalnikih tri licence …

Za vse dodatne informacije nam pišite na info@amebis.si ali nas pokličite na (01) 8311 035.

Podatke, ki jih boste vnesli na teh straneh, potrebujemo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Prosimo, da navajate resnične podatke. Vsako zlorabo bomo prijavili pristojnim organom.