Cenik Amebis Besana

Licenca je vezana na osebno napravo (računalnik, telefon, tablica …) in brskalnik. Eno licenco lahko hkrati uporabljate v eni napravi in v enem brskalniku. Za dve napravi potrebujete dve licenci, za tri naprave tri licence … Enako velja tudi za sočasno uporabo v več brskalnikih. Za sočasno uporabo v dveh brskalnikih potrebujete dve licenci, v treh brskalnikih tri licence …

Osebna nekomercialna raba

Za osebno nekomercialno rabo je naročnik lahko le fizična oseba. Fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti, spadajo v poslovno rabo. Če fizična oseba uporablja programski paket Amebis Besana za komercialne namene, spada v poslovno komercialno rabo.

Letna naročnina za posamezno licenco v EUR Z DDV
Posamezna licenca 69,96

Poslovna raba

V poslovno rabo spadajo vsi poslovni subjekti: organizacije, družbe in tudi fizične osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti (samostojni podjetniki, samostojne podjetnice in zasebniki).

Poslovna interna raba

Programski paket Amebis Besana se lahko namesti in uporablja za interno nekomercialno rabo samo na napravah naročnika za osebno rabo.

Letna naročnina za posamezno licenco v EUR
Število licenc Brez DDV Z DDV
1 96,00 117,12
2–4 89,00 108,58
5–9 81,00 98,82
10–19 62,00 75,64
20–49 47,50 57,95
50–99 34,00 41,48
100–199 26,00 31,72
200–499 20,00 24,40
500– Pokličite!

Mrežno upravljanje licenc

Pri mrežnem upravljanju licenc naročnik na svoj strežnik doda posrednik za preverjanje licenc, ki omogoča preproste namestitve in posodobitve programskega paketa Amebis Besana na poljubno število naročnikovih računalnikov z osrednjega mesta.

Mrežno upravljanje licenc se zaradi preprostega administriranja priporoča že od 5 licenc naprej, od 10 licenc naprej pa je skoraj nepogrešljivo. Nepogrešljivo je tudi v vseh organizacijah, kjer uporabniki nimajo pravic nameščanja in odstranjevanja programov.

Mrežno upravljanje licenc v EUR Brez DDV Z DDV
Letna naročnina za posamezen strežnik 200,00 244,00

Drugi stroški

Vsi drugi stroški storitev (npr. prilagoditve, namestitve) so za vse skupine uporabnikov plačljivi po predhodnem dogovoru in naročilu s strani uporabnika.

Letna naročnina

Naročnina se obračunava in plačuje za prihodnje enoletno obdobje. Naročnikom račun za prihodnje enoletno obdobje izdamo okvirno en mesec pred koncem tekočega enoletnega obdobja. V naročniškem obdobju so vse posodobitve brezplačne.

Naročniško razmerje za daljše obdobje

Znižajte si naročnino s plačilom naročnine za daljše obdobje. Če plačate naročnino za 2 leti, prihranite 10 %, s plačilom naročnine za 3 leta prihranite 15 % in s plačilom za 4 leta prihranite 20 %.

Odpoved naročniškega razmerja

Naročniško razmerje je treba odpovedati pisno. Priporočen datum odpovedi je vsaj en mesec pred koncem tekočega enoletnega obdobja, najpozneje pa v roku 14 dni po izdaji računa za naslednje enoletno obdobje.

Podatek o trajanju tekočega enoletnega obdobja programskega paketa Amebis Besana je vedno na voljo v nastavitvah programskega paketa. Nastavitve vsebujejo tudi informacije o naročniku, serijski številki licence, številu licenc in trenutno uporabljani različici programskega paketa.