Cenik Amebis Besana

Amebis Besana Windows

Programski paket Amebis Besana Windows je najbolj razširjena in najprimernejša izvedba programskega paketa Besana za večino uporabnikov. Deluje v okolju Windows.

Licenca je vezana na osebno napravo (računalnik, telefon, tablica …) in brskalnik. Eno licenco lahko hkrati uporabljate v eni napravi in v enem brskalniku. Za dve napravi potrebujete dve licenci, za tri naprave tri licence … Enako velja tudi za sočasno uporabo v več brskalnikih. Za sočasno uporabo v dveh brskalnikih potrebujete dve licenci, v treh brskalnikih tri licence …

Najkrajše možno obdobje uporabe je eno leto. Plačilo je enkratno letno.

Osebna nekomercialna raba

Za osebno nekomercialno rabo je naročnik lahko le fizična oseba. Fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti, spadajo v poslovno rabo. Če fizična oseba uporablja programski paket Amebis Besana Windows za komercialne namene, spada v poslovno komercialno rabo.

Z DDV
Naročnina za posamezno licenco

8,10 €
mesečni strošek

97,20 € letno plačilo

Poslovna raba

V poslovno rabo spadajo vsi poslovni subjekti: organizacije, družbe in tudi fizične osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti (samostojni podjetniki, samostojne podjetnice in zasebniki).

Poslovna interna raba

Programski paket Amebis Besana Windows se lahko namesti in uporablja za interno nekomercialno rabo samo na napravah naročnika za osebno rabo.

Naročnina za posamezno licenco
Število licenc Brez DDV
1–4

8,10 €
mesečni strošek

97,20 € letno plačilo

5–9

7,40 €
mesečni strošek

88,80 € letno plačilo

10–19

6,60 €
mesečni strošek

79,20 € letno plačilo

20+ Pokličite!

Mrežno upravljanje licenc

Pri mrežnem upravljanju licenc naročnik na svoj strežnik doda posrednik za preverjanje licenc, ki omogoča preproste namestitve in posodobitve programskega paketa Amebis Besana Windows na poljubno število naročnikovih računalnikov z osrednjega mesta.

Mrežno upravljanje licenc se zaradi preprostega administriranja priporoča že od 5 licenc naprej, od 10 licenc naprej pa je skoraj nepogrešljivo. Nepogrešljivo je tudi v vseh organizacijah, kjer uporabniki nimajo pravic nameščanja in odstranjevanja programov.

Mrežno upravljanje licenc Brez DDV
Naročnina za posamezen strežnik

18,30 €
mesečni strošek

219,60 € letno plačilo

Amebis Besana Server

Programski paket Amebis Besana Server je namenjen zahtevnejšim postavitvam programskega paketa Besana na strežnikih. Dostopen je kot spletna storitev. Primer uporabe je integracija v uredniški sistem StoryEditor.

Za informacije nas pokličite na (01) 8311 035 ali nam pišite na info@amebis.si.

Komercialna raba

Če uporabnik programski paket kakorkoli vključi v programe, izdelke, storitve, spletne strani, spletne aplikacije …, ali če uporabnik omogoči uporabo vsaj ene licence programskega paketa več uporabnikom sočasno, se to šteje za komercialno rabo.

V komercialno rabo spadajo tudi distribucija, trženje, prodaja, dajanje v najem in posojanje programskega paketa.

Letna naročnina

Naročnina se obračunava in plačuje za prihodnje enoletno obdobje. Naročnikom račun za prihodnje enoletno obdobje izdamo okvirno en mesec pred koncem tekočega enoletnega obdobja. V naročniškem obdobju so vse posodobitve brezplačne.

Naročniško razmerje za daljše obdobje

Znižajte si naročnino s plačilom naročnine za daljše obdobje. Če plačate naročnino za 2 leti, prihranite 5 %, s plačilom naročnine za 3 leta prihranite 10 % in s plačilom za 4 leta prihranite 15 %.

Odpoved naročniškega razmerja

Naročniško razmerje je treba odpovedati pisno. Priporočen datum odpovedi je vsaj en mesec pred koncem tekočega enoletnega obdobja, najpozneje pa v roku 14 dni po izdaji računa za naslednje enoletno obdobje.

Podatek o trajanju tekočega enoletnega obdobja programskega paketa Amebis Besana Windows je vedno na voljo v nastavitvah programskega paketa. Nastavitve vsebujejo tudi informacije o naročniku, serijski številki licence, številu licenc in trenutno uporabljani različici programskega paketa.

Drugi stroški

Vsi drugi stroški storitev (npr. prilagoditve, namestitve) so za vse skupine uporabnikov plačljivi po predhodnem dogovoru in naročilu s strani uporabnika.