Prevajalni sistem Amebis PresisSlovnični pregledovalnik Amebis BesanaSintetizator govora Amebis Govorec Amebisova domača stran
Prva stran Naročite Prenos Uporaba Napake Preverjanje Pregibanje Cenik  
  Predstavitvena verzija pregibnika Amebis Besana 4.11

Za preizkus kakovosti pregibanja v polje spodaj vpišite besedo ali besedno zvezo. Če nimate nameščene slovenske tipkovnice, pišite kaša ali ka^sa in ne kasa, kasha ali kas"a.

Pregibaj besedno obliko! Pregibaj

Besede lahko pregibate tudi na svojem računalniku. Poleg pregibanja lahko na svojem računalniku besedila tudi lektorirate. In to kar med pisanjem besedila. Brez omejitve velikosti besedila.

Besana vam bo ohranila ugled. Iz vaših besedil bo odstranila slovnične napake in obenem predlagala tudi uporabo primernejših in lepših besed.

Za pregibanje besed in lektoriranje besedil na svojem računalniku potrebujete licenco programskega paketa. Za preizkus delovanja lahko naročite enomesečno brezplačno licenco.

Sklanjanje samostalnikov in pridevnikov na spletu je podprlo
Ministrstvo za kulturo, Sektor za slovenski jezik.

Ta splet je obiskalo 3.571.899 obiskovalcev. Strežnik je do zdaj pregibal 2.802.815 oblik.

Vse pravice pridržane, © Amebis, d. o. o., Kamnik 1991-2012, v2.12.2.

Dodaj to spletno stran med priljubljene v svoj brskalnik. Pošlji naslov te spletne strani svojim prijateljem po e-pošti. Deli to spletno stran s svojimi prijatelji na spletni strani Facebook. Deli to spletno stran s svojimi prijatelji na spletni strani Twitter. Deli to spletno stran s svojimi prijatelji na spletni strani LinkedIn. Deli to spletno stran s svojimi prijatelji na spletni strani delicious.